Δωρεάν μεταφορικά από 49€ Πληρωμή και με  Klαrnα.
  >  Σχετικά με Εμάς

Our Story

Chasing rainbows

Σε όλη μας τη ζωή μαθαίνουμε να κυνηγάμε ουράνια τόξα.. καταφέρνουμε άραγε να τα φτάσουμε;

The Concept

Η ιδέα του Rainbow and Kites γεννήθηκε το 2023 βασισμένη σε προσωπικές αξίες και βιώματα με μικρές πινελιές απο την παιδική μου ηλικία. Από παιδί αγαπούσα τα χρώματα και την αίσθηση της ελευθερίας. Ελευθερία του λόγου, ελευθερία του μυαλού, ελευθερία του να ονειρεύεσαι…Μεγαλώνοντας προσπάθησα να διατηρήσω αυτές τις αξίες και να τις εξελίξω, ούτως ή άλλως η διαδικασία αυτή συνεχίζετε αέναα. 

Και ξαφνικά εμφανίζονται στην πορεία σου παιδιά-όχι απαραίτητα δικά σου-αλλά τόσο κοντά σου, που τα νιώθεις οικογένεια, νέοι χαρταετοί που είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν…και νιώθεις τόση δύναμη που γεννιέται η ανάγκη να μοιραστείς το όραμα σου με τον κόσμο.  Η παιδική αθωότητα, η αγνότητα, το όνειρο και η ισότητα είναι κάποιες απο τις αξίες που διαμορφώνουν και καθορίζουν το brand.

The Values

Το Rainbow and Kites σέβεται το παιδί και θέλει να του προσφέρει μία ποιότητα και μία διαμόρφωση της προσωπικότητας του στην καθημερινότητα. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και πρέπει να νιώθει μοναδικό. Κάθε παιδί έχει άποψη και πρέπει να μπορεί να ακουστεί. Οι γραμμές που επιλέχθηκαν έχουν σκοπό να διαμορφώσουν την ταυτότητα του παιδιού και να το βοηθήσουν να εκφραστεί.

Τα παιδιά συμβολίζουν μία νέα αρχή, μία νέα ελπίδα…

Έναν νέο χαρταετό που κυνηγάει το δικό του ουράνιο τόξο…

 

Η ομάδα του Rainbow and Kites

X