Δωρεάν μεταφορικά από 49€ Πληρωμή και με  Klαrnα.
  >  Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με ένα άλλο τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@rainbowandkites.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 6973701673. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλετε το προϊόν σε εμάς κι εφόσον το παραλάβουμε και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα σας στείλουμε ένα άλλο της προτίμησής σας. Στην περίπτωση που θέλετε να σας επιστραφούν τα χρήματα σας ακολουθείτε την ίδια διαδικασία.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

Αποδοχή επιστροφών

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Ξενοφώντος 109, Καλλιθέα, 17674.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εντός της ίδιας ημέρας.

X